Vaket barn och filmtittande mitt i natten…

”Klockan är strax efter 03.00 och vi har varit vakna i närmare en halvtimme, säkerligen mer efter att ha vaknat upp av att Livia gråtit och trott att hon sagt bibbi, bibbi (napp) men i självaste verket gråtit efter Pippi som hon gått och blivit alldeles hysterisk i. Jag vill i skrivande stund slita av mig håret och känner spontant att jag ska slänga varenda jäkla film om det ska bli såhär…”

Mer än så hann jag inte skriva innan det var dags att bege sig ned och gissa vem som sitter och tittar på film såhär mitt i natten med sin 2åriga dotter just nu (1,5 timme senare), inte är det jag bör inflikas utan pappan i familjen. Helt galet om ni frågar mig! Men man väljer sina strider och förhoppningsvis somnar hon snart. Jag som såklart i n t e kan somna om passar på att jobba medan jag kan, börjar bli hungrig också men tänker inte äta mitt i natten, där går min gräns även om jag måste medge att det är väldigt lockande just nu. Har ni förresten handlat något på black friday? Här blev det både nätshopping och i fysisk butik, jag älskar ju jul så den här årstiden är rentutav livsfarlig för mig men samtidigt, det är ju dumt att inte passa på när det är så himla bra rabatter. Kram, S