”The Dress” – Min alldeles egna gravid och amningsklänning

Att hålla tyst om sådant jag brinner för, älskar att göra är inte min starkaste sida och jag har fått bita mig i tungan och stoppat postandet av inlägg på instagram ett x antal gånger de senaste månaderna men nu kan jag äntligen avslöja vad som tagit upp min tid och jag är såååå stolt över det här!

I höst lanserar jag ”The Dress” en gravid och amningsklänning som jag själv ritat och där funktion går hand i hand med design, där tyget är valt med omsorg för att magen ska kunna växa med dig under graviditeten men utan att klänningen tappar passformen efteråt. Utan att avslöja allt för mycket så kommer klänningen i två färger, i dova nyanser och jag ÄLSKAR den! (såklart, det är ju jag som skapat den).

Jag har utgått från mina egna 3 graviditeter, vad jag saknat när det kommer till utförande och design men även funktionalitet, jag har ammat alla mina barn och anser att dubbelfunktion är ett måste, du SKA kunna bära dina plagg snyggt även efter att du fött ditt barn.

Klänningen kommer att lanseras på shoppen i augusti, inget datum är satt än men håll utkik, självklart kommer jag att uppdatera er mer längre fram. Kärlek / Sandra