Njuter av lugnet!

MITTFINAHUS Livia bugaboo buffalo all blackMammas lilla busunge innan jag åkte till Turkiet, tänk att hon fyller hela 2 år om en månad. Vart tog tiden vägen? 

Hela familjen ligger och sover medan jag njuter av lugnet som är, älskar att sitta uppe en stund för mig själv på mornarna. Tidigare har jag varit en kvällsmänniska men numera vaknar jag tidigt för att kissa (för- och nackdel med att vara gravid) och jag kan oftast inte somna om och då är det skönt att få sitta för sig själv i tystnaden med en kopp thé och bara njuta, kolla mailen, avsätta lite tid för jobb eller helt enkelt kolla runt på nätet.

Igår släppte jag en bild på min amningsbehå Elise på instagram och förhandsbokningarna strömmade in direkt, så himla roligt! Får leveransen i början av nästa vecka men produktbilder och produktinformation ska upp innan det läggs in i webbshoppen men de som förhandsbokat får ut sina amningsbehåar direkt. Kommer även ha med behåarna till barnmässan i Örebro. Kram, Sandra