Ett nytt barn som föds

mittfinahus sandrajosefin.com mammakläderHöstens färgskala utan att säga allt för mycket

TACK! Vill bara säga tack för all respons jag fick under gårdagen när jag visade upp små glimtar från min klänning på instagram som jag själv bar och som lanseras i höst, jag har under resans gång fått feedback från familjemedlemmar och de absolut närmaste vännerna men att få det bekräftat ytterligare, att få höra från andra gravida, mammor och vanliga tjejer att de vill ha klänningen och längtar tills den kommer gör att det värmer i hela mig. För jag har trots allt gått in med hela min själ i det här, det är mitt varumärke, mitt namn, min design och såklart en stor del av mig, som ett nytt litet barn som föds.

Det är 200 % hela tiden, men trots uppförsbackar längst vägen har jag aldrig tvivlat, klart jag velade i början det är ju en risk man tar och mycket pengar som ska in men min man har varit min stöttepelare och Patricia, min vän har spenderat många timmar i telefonen med mig när frustrationen fått mig att vilja slita av mig håret för som med vilket annat jobb som helst är det inte bara en rak väg framåt utan mer likt en berg och dalbana. Upp och ned, sedan rakt och ner igen innan det går upp. Ja ni vet. Oavsett är jag så tacksam och så glad över att jag faktiskt V Å G A D E ta chansen för att förverkliga min dröm och det här, det är bara början!