Budget och affärsidé

mittfinahus altan uteplats blommorÄntligen börjar blommorna ta sig på nytt ute på altanen, olivträdet har även vuxit så fint

Hej vänner, hur mår ni? Här går det i ett och jag fullkomligt njuter av allt som komma skall även om jag stundvis blir alldeles trött utav allt tänkande, mitt huvud går verkligen på högvarv non stopp, både en fördel (allt driv) men också en nackdel ibland.

Idag har jag varit hos TUAB för lite rådgivning, som företagare kan det ibland vara skönt att få lite input och feedback från andra kunniga inom företagsbranschen, saker man själv inte tänker på och som nu i mitt fall när jag ska göra en detaljerad budget där allt räknas in och det är inte det lättaste. Stora utgifter är en sak men sedan kommer det andra som är svårare att uppskatta. Gick förbi min vän Sandra på Kiddoz Barnkläder som gav mig lite råd och så fick jag låna med hennes pärm med första budgeten och affärsidén, tacksamt när man själv känner sig helt lost.