Älskade Ungar

alsakde-ungar-massan-2-2 mittfinahus-sandrajosefin-com-alskadeungarFotograf Frida Svensson

Tänkte försöka summera Älskade Ungar mässan i Örebro någorlunda även om det redan hunnit gå två veckor sedan den var. Att både vara utställare- och vip bloggare var ett pussel kan man säga och det blev rätt stressigt att få ihop det så störst fokus hamnade givetvis på min egna monter även om jag passade på att gå runt ett par timmar under lördagen strax innan stängning. Therese som håller i mässan hade gjort ett fantastiskt jobb och trots att mässan fortfarande är i uppstartsfas har de lyckats få ihop det jättebra med bra utställare och skapat en väldigt mysig och familjär stämning på plats. Man känner verkligen att det finns en tanke bakom allt och jag är imponerad över hur strukturerat det redan känns efter ”bara” två år. Ser verkligen fram emot utvecklingen!

Inte nog med att jag fick träffa härliga bloggvänner- och kollegor, bo på hotell och äta gott tillsammans med alla träffade jag även fler bloggläsare på plats och det är alltid lika roligt att få ett ansikte på vilka några av er är som följer mig både här och på instagram. Rosetterna och flugorna som jag hade ett kanonerbjudande på gick givetvis som smör och amningsbehåarna blev väldigt omtyckta likväl som klänningen som de flesta klämde och kände på. Fler ordrar har dessutom trillat in efteråt. Ni kan läsa mer och köpa mina produkter här! ←